Persoonlijke coachingIndividuele Coaching

Individuele Coaching of Life coaching is de laatste jaren enorm gegroeid. Individuele coaching is vooral gericht op mensen, die veranderingen in hun leven willen bewerkstelligen, of die bijvoorbeeld de balans tussen werk en privé willen herstellen. Ik kan dan worden ingeschakeld om samen aan dat doel te werken. Ik help je om het beste uit jezelf te halen en ik leer je om alles te gebruiken wat je in je hebt.

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is een proces van bewustwording, ont-dekken en leren. Het is aan de slag gaan met jezelf. Je bepaalt zelf de doelen die je wilt bereiken. Ik coach je bij dit proces en zal er alles aan doen om je te helpen je te ontwikkelen. Je leert anders te handelen, je anders te gedragen en om de balans te vinden in de elementen van jezelf.

Bewezen technieken

Ik gebruik uitsluitend technieken en methodes, die zich zowel in theorie als in de praktijk bewezen hebben. Om een paar technische termen te noemen: Transactionele Analyse, NLP, RET, kernkwaliteiten, etc. Ik heb een hekel aan “zweverig” of “vaag”. Het gaat mij om het uiteindelijke resultaat. Zelf speel je een grote rol in het coachingsproces. Je bent als het ware zelf de schrijver, de regisseur én de hoofdrolspeler. Je leert om te kiezen uit een veelheid van mogelijkheden om jezelf verder en optimaal te kunnen ontwikkelen. De relatie met mij is gebaseerd op gelijkwaardigheid. Jouw belang staat steeds voorop.

Kennismakingsgesprek

Het is belangrijk dat je je bij mij veilig voelt. Dat je open en vrij met mij kan communiceren. Daarom is een kennismakingsgesprek belangrijk bij persoonlijke coaching. Het geeft jou en mij de gelegenheid aan elkaar te “snuffelen” en in te schatten of een coachingstraject voor jou gaat werken. Voor mij is het belangrijk om in te kunnen schatten of mijn coaching je wat gaat opleveren en wat voor resultaten er te verwachten zijn. Alleen dan is de coachingsrelatie optimaal en kun je verwachten dat het coachingsproces succesvol zal verlopen. Het eerste (kennismaking-)gesprek is bij mij altijd gratis.

Heb je belangstelling voor een kennismaking-gesprek, dan bel of mail je mij via de contactgegevens hieronder of je klikt hiernaast op de knop “Maak een afspraak!

“Het gaat er niet om hoe vaak je valt. Het gaat er om hoe vaak je opstaat!”

— Anoniem