Mijn Profiel:

Profielfoto-JVKNa een lange carrière in het (internationale) zakenleven heb ik in 2003 nieuwe keuzes gemaakt. Op dat moment stond ik voor de keuze of ik nog een aantal jaren vanuit een koffer wilde leven of dat ik een andere richting aan mijn werk en leven wilde gaan geven. Ik heb toen besloten om mij te richten op de ander, de mens achter de persoon en ervoor gekozen om niet meer andermans ambities na te jagen. Hiermee heb ik invulling kunnen geven aan een lang gekoesterde wens.

Ik ben auteur van de columns op mijn eigen blog hier op deze site. Daarnaast publiceer ik regelmatig artikelen op het blog van Lifehacking.nl en sporadisch op Het Nieuwe werken Blog. Af en toe wordt ik gevraagd om als gastauteur op andere blogs te schrijven.

Coaching

Ik heb de post-HBO opleidingen voor Beroepscoach en als Arbeidsdeskundige afgerond. Sinds 2012 ben ik ook toegetreden tot de selecte groep Gingermood coaches: een selectie van de (nu) 250 beste coaches van Nederland.

Ik heb persoonlijk meer dan 10 jaar ervaring als adviseur en coach en ik heb enkele honderden cliënten in traject gehad. Mijn langjarige ervaring in het bedrijfsleven geeft me de achtergrond om met een zeer breed scala aan cliënten een coachingsrelatie aan te gaan. Ik voel me thuis op de werkvloer maar ook in de boardroom. Ik ben een vakkundige coach en werk het liefste met mensen die vastlopen in hun werk. Denk aan loopbaanvraagstukken, carrièreaudits, functioneringsproblematiek, verzuim, etc. Doordat ik ook arbeidsdeskundige ben zijn coachingstrajecten, waarbij een beroep wordt gedaan op mijn kennis van belasting en belastbaarheid, mij ook niet vreemd.

Slimmer werken

Door mijn lange zakelijke ervaring kon ik het niet laten om mijn deskundigheid als coach te combineren met wat ik aan ervaring opgebouwd had op het terrein van productief werken. Door mijn eigen kennismaking met de Getting Things Done methode is dat proces in een stroomversnelling geraakt. Ik heb daarom besloten om met Dagaz ook trainingen en workshops te gaan bieden in deze methode en daarnaast trainingen op het terrein van uitstelgedrag te verzorgen. Mijn missie is Nederland productiever te maken door mensen slimmer en efficiënter te leren werken, door middel van training en coaching op het brede gebied van Slimmer Werken.

35 begrippen “om mij beter te leren kennen”:

Niet in een specifieke volgorde: Vrije denker, Direct, Slimmer Werken, Lifehacker, Getting Things Done, Ontspannen, Feestje, Familie, Geïnspireerd, Zonvakantie, Gevoelig, Out-of-the-Box, Spiritueel, Enthousiast, Authentiek, Origineel, Humor, Lief, Verbinden, Gelukmaker, Afwisseling, Uitdaging, Bouwer, Steun, Vrijheid, Kamperen, Levensgenieter, Plezier, Open, Eerlijk, Borrel, Avontuurlijk, Gepassioneerd, Warm, Pluk de dag!

Meldt je aan voor mijn columns (nieuwsbrief)!

In de rechterkolom van deze site kun je je aanmelden voor mijn columns. Wanneer je je inschrijft, krijg je vanzelf bericht wanneer er een nieuwe column op mijn blog geplaatst wordt. Zo blijf je op de hoogte van de laatste tips voor Slimmer Werken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van coaching.

Contact

Wil je contact met mij leggen stuur dan een mail naar info@dagaz-coaching.nl of bel met 06 – 5159 9882.

Om mijn profiel op LinkedIn te bekijken, klik je op de volgende link: LinkedIn profiel Jos van der Voort van der KleijLinkedIn profiel Jos van der Voort van der Kleij