Masterclass Slimmer en Effectiever Werken

Loop je vast in je werk of ben je de regie en het overzicht kwijtgeraakt? Ligt stress op de loer of heb je voor het tweede jaar op een rij een slechte beoordeling gehad? Misschien ben je inhoudelijk wel goed maar moet je leren om de jou beschikbare tijd beter te benutten? Dan is een masterclass Slimmer en Effectiever Werken voor jou de beste oplossing.

De Masterclass Slimmer en Effectiever Werken is opgedeeld in drie niveaus die fasegewijs op elkaar aansluiten. De Masterclass is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring in het helpen van mensen die vastlopen in hun dagelijkse werk. Mensen die de regie en het overzicht of hun werk verloren zijn.

De masterclass is opgedeeld in de volgende drie fasen (deeltrainingen): Basisvaardigheden, Gevorderd en Verdieping. Alle drie de fases zijn ontworpen om goede nieuwe gewoontes aan te leren die jouw productiviteit bevorderen. Gewoontes die er ook voor kunnen zorgen dat je veel tijd gaat besparen en je jouw werk kan doen zonder al te veel stress. Zo haal je het maximale uit jouw investering voor deze masterclass. Elke fase staat op zichzelf en kan afzonderlijk gevolgd worden. De drie fasen vormen een complete aanpak om slimmer en effectiever te werken.

Training slimmer en effectiever werken

Fase 1: Basisvaardigheden:

Leer de basisprincipes en technieken om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Hervind de rust en herkrijg de controle over je dagelijkse werk.

Basisvaardigheden: Het fundament onder Slimmer en Effectiever werken. Krijg je e-mail onder controle en sluit elke werkdag af met een lege Inbox. Leer beter te plannen en beslissingen te nemen over je prioriteiten. Ga beter om met jouw tijd en leer de basisprincipes van goed time management.

Meer over deze training
Fase 1: Basisvaardigheden:

Fase 2: Gevorderd:

Leer hoe je het geleerde integreert in een samenhangende workflow. Focus ligt op  optimalisatie van werk door middel van praktische oplossingen.

Gevorderd: Omgaan met projecten en prioriteiten. Hoe hou je het overzicht en hoe hou je een helder beeld over wat je vandaag moet moet doen om het gewenste resultaat te bereiken? Je leert om problemen en uitdagingen in je werk te vertalen naar projecten met een duidelijk geformuleerde uitkomst of resultaat.

Meer over deze training
Fase 2: Gevorderd:

Fase 3: Verdieping:

Leer hoe je maximaal productief kunt worden door je aandacht te richten en gefocust te werken. Hoe wordt je een productiviteit ninja en hoe bereik je maximaal resultaat?

Verdieping: Regie en overzicht vereisen dat je altijd inzicht hebt in alle verplichtingen die je naar jezelf en naar anderen bent aangegaan. Pas dan kun je gericht focussen op je werk met maximaal resultaat. Ik laat je zien waar je uitstelgedrag is geworteld en hoe je je uitstelgedrag kunt leren beheersen.

Meer over deze training
Fase 3: Verdieping:

Over de Masterclass:

 • Ik leer je op de juiste manier om te gaan met taken en acties
 • Ik breng je basisprincipes bij van slimmer werken
 • Ik leer je nieuwe gewoontes en rituelen waarmee je makkelijker en met minder energie je werk kan doen
 • Elke fase bouwt voort op het eerder geleerde in de voorafgaande fasen
 • Ik gebruik aangepaste materialen zoals werkbladen en werkboeken, aangevuld met ter zake doende internetbronnen zoals websites en -pagina’s en artikels van andere experts.
 • De masterclass is een combinatie van 1-op-1 sessies en virtuele gesprekken via bijvoorbeeld Skype of FaceTime
 • Alle virtuele gesprekken worden opgenomen en de videobeelden worden na het gesprek aan jou ter hand gesteld
 • Flexibel: je kunt beginnen met fase 1 en later fase 2 en 3 oppakken als je daaraan toe bent
 • Demasterclass worden door mij persoonlijk gegeven en worden in principe landelijk aangeboden

Over de virtuele gesprekken:

 • Korte sessies van 30 tot 45 minuten
 • Kunnen door jou zelf 7/24 gepland worden
 • Ik accepteer boekingen gedurende normale werktijden
 • Belangrijk om het aangeleerde gedrag te verankeren en te bestendigen
 • Geven je de gelegenheid om dieper op de inhoud in te gaan
 • Om je te helpen als je ergens mee vastloopt of niet weet hoe je het geleerde moet toepassen
 • Je hebt de gelegenheid om vragen aan mij te stellen op een moment dat jou uitkomt
 • Door de opnames van de gesprekken kun je altijd terugkijken wat er besproken is

Maatwerk mogelijk, ook voor groepen of meerdere medewerkers!


Wil je meer weten over Slimmer en Effectiever Werken of over deze masterclass, mail dan met info@dagaz-coaching.nl of bel met 06 – 5159 9882. Ik maak graag een afspraak voor een oriënterend gesprek.


Non-profits, Particulieren en ZZP-ers betalen géén BTW en kunnen in termijnen betalen!!