Veelgestelde Vragen

Je kunt betalen met iDeal, Credit Card, PayPal of MisterCash (voor de Belgische klanten).

Belangrijk:

  1. Alle betalingen worden verzorgd binnen de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Dat kun je zien doordat je doorgeleid wordt naar de site van Mollie.
  2. Er worden op deze site dus geen gevoelige gegevens opgeslagen. Dus geen credit card nummers, bankrekeningnummers en dergelijke. Die blijven allemaal binnen de betaalomgeving van Mollie.
  3. Het afrekenen van je winkelwagentje op deze site is dus absoluut veilig!

Ik krijg regelmatig de klacht dat Chrome de pdf’s in de cursus teksten niet wil downloaden. Dit is een eigenaardigheid van de Chrome browser.

Na vele keren naar de oplossing gezocht te hebben, is hier de uiteindelijke oplossing. Het is relatief simpel:

Dit is een probleem met de Google Chrome browser.

Het probleem kan eenvoudig verholpen worden door:

1. Ga naar het invoerveld van Chrome en geef chrome://plugins in gevolgd door ENTER . Chrome toont je nu de geïnstalleerde plugins.
2. Zoek in de pluginlijst naar de “Chrome PDF Viewer” plugin. Klik op Uitschakelen. Chrome zal nu alle pdf’s downloaden naar de door jou ingestelde downloadfolder.

Nou, eigenlijk voor iedereen. Het materiaal is zoveel als mogelijk heel praktisch en “hands-on”. Veel van het materiaal wordt in de vorm van een stap-voor-stap aanpak aangeboden. Daar waar mogelijk zijn er links opgenomen in de teksten om meer over bepaalde onderwerpen te weten te kunnen komen. Daar waar nodig zijn er documenten die je kunt downloaden en waarin een bepaald onderwerp nader toegelicht wordt.

Sommige cursussen zijn geïllustreerd met vele screenshots en met video’s waarin het materiaal uitgebreid wordt toegelicht.

Jazeker wel! Door een mail met jouw vraag te sturen aan helpdesk@dagaz-coaching.nl. Ik kom binnen 1 a 2 werkdagen persoonlijk met een antwoord bij je terug. En dit aspect maakt de cursussen van Dagaz Coaching & Training uniek!

Zolang als je maar wilt. Je betaalt één keer en daarna blijft de cursus tot jouw beschikking. En je blijft toegang houden tot de updates! Wanneer een cursus bijgewerkt wordt krijg je daarvan vanzelf bericht.

Als je meent dat je jouw geld terug zou moeten krijgen dan hoor ik graag van jou op het emailadres helpdesk@dagaz-coaching.nl. Ben je nog met de cursus bezig dan hoor ik liever jouw vragen en reacties via de ingebouwde contactmogelijkheid binnen de cursus.

Je kan natuurlijk altijd je geld terug krijgen maar ik geloof er meer in om je te ondersteunen en er voor te zorgen dat je weer op weg geholpen wordt. Dat gaat het handigste via Skype omdat ik je dan mee kan laten kijken. Maar per telefoon mag natuurlijk ook. Een afspraak van een half uur via Skype kost normaal € 39,95 maar in het kader van deze vraag doe ik dat geheel GRATIS! Dat is toch veel beter dan je geld terug! Én je kan weer verder met je cursus!

Een afspraak met mij boeken kun je zelf en is heel simpel.

Je surft naar http://dgzct.nl/Maak-Een-Afspraak en kies voor de optie Afspraak of gesprek via Skype. Geef van te voren even je skypeadres door. Mijn skypeadres is dagazct..

Mijn beschikbaarheid is in mijn agenda helemaal bijgewerkt en een afspraak die je via de afsprakenservice boekt komt vanzelf bij mij in mijn agenda. Zowel jij als ik ontvangen een bevestiging in de mail als ik de afspraak bevestig heb.

Wil je liever telefonisch overleggen dan kun je gewoon een Skypeafspraak boeken en bij het boeken van de afspraak aangeven dat de telefoon jouw voorkeur heeft. Vergeet niet een telefoonnummer op te geven waarop je doorgaans goed bereikbaar bent.

Na een geslaagde betaling krijg je meteen toegang tot de cursus, E-training of E-coaching die je gekocht hebt. Je vindt de cursussen en ander leermateriaal dat je gekocht hebt in het Account menu onder “Mijn Cursussen”.

Via de shop is dat lastig. Iedereen die een cursus koopt krijgt zijn eigen inlog gegevens. Er zijn verschillende mogelijkheden om een groep mensen toegang te geven tot een cursus. Neem contact op met info@dagaz-coaching.nl en geef in je mail aan wat je voor ogen hebt. Ik maak dan een gerichte offerte.

Zeker wel! Er zijn verschillende vormen mogelijk: denk aan een jaar abonnement op alle cursussen voor al uw medewerkers. Wij kunnen rapportages verzorgen waarin we kunnen aangeven, wie welke cursussen gevolgd heeft en met wat voor resultaat. Ook kunnen wij specifieke cursussen aanbieden, die gebaseerd zijn op materiaal dat door u aangeleverd wordt en dat niet via de shop te koop is. Kortom veel mogelijkheden, die wij graag in een persoonlijk gesprek willen toelichten. Neem in dat geval contact op met info@leerslimmerwerken.nl of bel met 06 – 5159 9882.

Die varieert per cursus. In het algemeen doe je natuurlijk in elke cursus nieuwe kennis op. In cursussen Slimmer Werken gaat het vaak niet alleen om kennis maar ook om het aanleren van nieuwe gewoontes. Dat is een veel lastiger proces.

Vandaar ook de begeleiding die bij alle cursussen (behalve de mini-cursussen) aangeboden wordt. Het is er mij alles aan gelegen om jou niet alleen te leren hoe je slimmer kan werken, maar juist ook hoe je het geleerde duurzaam in jouw gedrag kan verankeren.

Het komt voor dat mensen per ongeluk op de knop voltooid klikken bij het openen van een cursus. Het systeem neemt dan aan dat je klaar bent met de cursus en “verhuist” de cursus van actieve cursussen naar voltooide cursussen. Omdat de cursus niet meer actief is, zou je kunnen aannemen dat je de cursus niet meer kunt volgen. Door naar voltooide cursussen te gaan en daar op de titel van de cursus te klikken, kun je de cursus gewoon volgen. Voor gedetailleerde instructies kun je HIER KLIKKEN.

De winkel van Dagaz Coaching & Training is met onmiddellijke ingang gesloten. De site gaat op 30-6 uit de lucht. Volg je nog een cursus dan kun je tot die datum nog toegang krijgen tot je cursus. Voor meer info mail je naar info@dagaz-coaching.nl. Sluiten